Sağlık

Snotra Digital İle İşletmelere Özel Akıllı Çözümler

Teknoloji firmaları arasında yer alan Snotra Digital işletmelere özel akıllı çözümler sunuyor. Bu çözümler sayesinde işletmelerin dijital dünyaya ayak uydurmalarını sağlıyor. Dijital dönüşüm alanında lider olmayı hedefleyen firma müşterileri için yenilikçi ve güncel çözümler üretiyor. Böylelikle işletmelerin daha kısa sürede hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor.

Snotra Digital Tarafından Sunulan Çözümler

Alanında uzman olan genç ve yenilikçi kadro ile çalışan firma işletmelerin dijital dünyada var olması için çok sayıda çözüm sunuyor. Dijital dönüşümün en iyi şekilde yürümesini hedefleyen firma çeşitli platformlarını müşterilerine sunuyor. Bu platformlar arasında eba, qdms, ensemble ve beam platformlarından oluşuyor. Bu platformlar ihtiyaca yönelik uygulamalardan oluşuyor. Örneğin işletmelerine ait dokümanların yönetimi için platform arayan kişiler eba döküman yönetim sistemi ile belgelerinin yönetimin sorunsuz yapıyorlar.

İşletme Verimliliği İçin Dijital Çözümler

Snotra Digital tarafından tasarlanan uygulamalar işletme verimliliğinin artmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bu uygulamalar mobil, bilgisayar ve tablet üzerinden rahatlıkla kullanılıyor. Böylelikle işletmenin kısa sürede ürün satışı ve diğer işlemlerini yapmaları mümkün oluyor. İş akışını yönetmek isteyen kişiler eba iş akış yönetim sistemi platformundan yararlanarak kısa sürede işlerini kontrol altına alarak çalışma imkanı buluyorlar. Ayrıca firma her firmaya özel çözümler ürettiği için ihtiyaca uygun uygulamaların kullanılması mümkün oluyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir