Genel, Sağlık

Neden Online Olarak Psikolojik Destek Almalıyım?

 Hayatta yaşanılan herhangi bir durum, normal hayatın akışını etkiliyor ve hayatın işlevini bozuyorsa psikolojik bazı sorunlar yaşanmış olunabiliyor. Psikolojik sorunların çözümü için de mutlaka bir psikologdan yardım almak gerekiyor. Günümüzde baktığımızda psikologlardan randevu olmak oldukça güç olduğu için artık daha çok online psikolog ihtiyacı doğuyor. Bu sitede size psikolojik her durumda ve konuda yardımcı olabilecek alanında uzmanlaşmış psikologlar bulunuyor. Bu psikologlardan herhangi biri ile iletişime geçek için sitenin canlı destek ekibi ile iletişime geçmek gerekiyor. Daha sonrası bu canlı destek ekibi sizi bir asistan yönlendiriyor. Asistanlar iletişim sağlandıktan son ödeme yapılarak online terapi için ilk seansa başlanılabiliyor. Hayatınızı psikolojik yüklerden kurtulabilmesi ve hayat akışının yerinde ve zamanında sürebilmesi için mutlaka psikolojik yardımın alınması gerekiyor.

Online Terapilerde Hangi Konular Ele Alınıyor?

 Online terapilerde ilaçla tedavi olabilecek psikolojik rahatsızlıklar konusunda hizmet verilmiyor. Burada daha çok psikiyatri alanında bazı rahatsızlıkları çözüme kavuşturuluyor. Bu rahatsızlıklar şu şekilde sıralanabiliyor;

-Evlilik terapisi

 -Çocuk ve ergen terapisi

 -Öfke

 -Bağımlılık

 -Cinsel terapi

 -Borderline

 -Bipolar bozukluk

 -Fobi

 -TSSB

 -Aile terapisi

 -Depresyon

 -Anksiyete

Bu ve buna benzer daha birçok psikolojik rahatsızlıklar online terapi ile uzman kişiler tarafından tedavisi yapılıyor. Online olarak telefon ya da görüntülü olarak hizmet veriliyor. Geleneksel olarak verilen terapilerden herhangi bir farkı bulunmuyor. Aynı oranda etki sağlanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir