Gündem

Uğur Özçelik Şarkısını Dinleyicilerine Emanet Etti!

Müzik her daim insana, ruha şifa olur ve bu bilindik, artık dillere pelesenk olmuş bir düşünce olsa da doğru bir tanedir. Ancak müziğin kalitelisi, anlık değil kalıcı olan, belirli bir kalıba değil herkese hitap edebilenidir. Bu yüzden genç ve başarılı sanatçı Uğur Özçelik çalışmalarıyla birçok kişinin hayranlığını kazanmaya devam ediyor. Farklı çalışmalara imza atmasının yanı sıra yeni şarkısı Yanar ile de gönüllerde taht kuracağı biliniyordu. Şarkının yayınlanacağı haberini vermesinin ardından büyük bir heyecan ortamı var olurken şarkıcı, Yanar’ın 13 Mayıs tarihinde yayınlandığını duyurdu.

Genç sanatçının Yanar şarkısı tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşma üzere yayınlandı. Bunun üzerine yorumculuğu, üretkenliği ile ön planda olan şarkıcının parçası beklentilerin de üzerinde bir geri dönüş aldı. Büyük bir merakla Yanar şarkısının çıkmasını bekleyen hayranları, ilk kez dinledikleri parça karşısında resmen mest oldular. Bunu hem dinleyicilerin ilk yorumlarından hem de dillerden düşmüyor oluşundan rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.

Yanar Kaliteli Müziği ve Klipiyle Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Hem sözü hem müziği genç şarkıcı Uğur Özçelik’e ait olan Yanar, yayınlandığı zamandan bu yana birçok açıdan övgü alıyor. Özellikle müziğinin orijinalliği, büyüsü dinleyicileri derinden etkiliyor. Birçok kişi Yanar parçasının klipini öve öve bitiremiyor. Şarkıcı Uğur Özçelik çalışmalarını sosyal medya üzerinden de hayranlarına aktardığından, birçok kişi klipin nasıl hazırlandığını biliyor.

Şarkı yayınlanmadan önce, Yanar klipi, 3 günde, 2 farklı şehirde 22 kişilik profesyonel bir kadroyla çekilmişti. Bu yüzden şarkıdan olduğu kadar hazırlanan klipten de herkes bir hayli umutluydu. Yanar’ın yayınlanmasının ardından şarkının klipi de bekleyenlerle buluşturuldu. Şu ana kadar alınan yorumlara göz atıldığında da oldukça profesyonel bir iş çıkarıldığı görülüyor.

Yanar Kaliteliği Müziğin Örneklerinden Biri!

Müziğin başarısı elbette ki sanatçının kabiliyetine bağlı. Bu yüzden üretkenliğiyle tanınan, müzik alanında aldığı eğitimler ve tecrübesiyle öne çıkan Uğur Özçelik, farkını öne koyuyor. Bugüne kadar karşılaşılan klip ve müziklerin en iyilerinden biri olarak görülen Yanar, uzun yıllar boyunca dinlenmeye devam edilecek gibi duruyor. Öyle ki Yanar sevenleri her yerde, tekrar tekrar şarkıyı dinlemeye devam ediyor.

Uğur Özçelik Kimdir?

Genç sanatçı Uğur Özçelik, 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kadıköy’de doğan sanatçı, ilk ve ortaöğretimini de aynı şehirde tamamladı. Daha sonrasında eğitimini yeteneği ve ilgisi olan alana çevirdi. Müzik hayatında her daim yer alırken üniversite için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almıştır.

İstanbul Üniversitesi’nde aldığı Türk Müziği dersleri sayesinde kendini geliştirme şansı buldu. Ayrıca gelişime her daim açık oluşundan ötürü İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Akademi 35,5 bünyesinde birçok ünlü isimden eğitim aldı. Vahide Perçin, Ayla Algan, Altan Gördüm gibi değerli sanatçılardan nefes, çan, ses, doğaçlama ve kamera önü gibi dersler alarak kendini daha da geliştirdi.

Müzik kariyerine back vokal olarak adım atan genç şarkıcı Uğur Özçelik, ilerleyen dönemlerde kendi projelerine de imza attı. Burcu akrep olan ve su sporlarıyla ilgilenen şarkıcının ilk single eseri, “Bu Yüzden” ve şimdilerde en ünlü eseri olarak öne çıktı. Sesini, yeteneğini ve yorumculuğunu kanıtlayan şarkıcı 2017 yılında bu şarkısıyla da birçok kişi tarafından dinlendi.

Söz ve müzik yazarı olarak kendi parçalarını seslendiren şarkıcı Uğur Özçelik, bu sayede büyük bir kitlenin ilgisini çekti. En sevdiği rengin siyah olarak bilindiği sanatçı, ayrıca yorumlama ve besteleme konusunda da bir hayli başarılı. Farklı çalışmalarla da ismini duyurmaya devam ederken son günlerde çıkan şarkısının adı da Yanar. Şarkıcı Uğur Özçelik, Yanar ile kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir