Gündem

Çamaşırhane Ekipmanları ile Temizlik Sektöründe Maksimum Verim

 

Çamaşırhane ve kuru temizleme hizmeti sağlayan işletmeler için özel olarak üretilen sanayi mutfak ekipmanları içerisinde; gemi tipi cihaz ve tezgahlar, çamaşırhane makineleri, çamaşır kurutma makineleri, ütü, kuru temizleme makineleri, çamaşır arabaları, dezenfektan ve sterilizasyon üniteleri yer almaktadır.

Fonksiyonel Tasarım Dezenfektan ve Sterilizasyon Üniteleri

Otel, kafe, restoran, hastane, okul ve AVM gibi kapalı işletmeler içerisinde oluşan bakterileri önlemek ve müşterilerin hijyen ihtiyacına cevap vermek adına dezenfektan üniteleri üretilmektedir. Dezenfektan üniteleri; koldan basmalı, ayaktan basmalı ve hijyen paspaslı olmak üzere farklı modelleri bulunmaktadır.

Endüstriyel mutfak ekipmanları üretimi gerçekleştiren markanın, sterilizasyon ekipmanları içerisinde yer alan sterilizasyon üniteleri, yemek hizmeti sunan işletmelerin tabak, bardak, çatal ve bıçak takımlarının bakterilerden arındırılmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda ışıklı modelleri ile müşterilerin zevk ve tercihlerine hitap eden kıyafet sterilizasyon dolabı ise, kuru temizleme hizmeti veren işletmelerin temizliğini sağladığı kıyafetlerin maksimum hijyende kalmasına yardımcı olmaktadır.

Üstün Performans Sağlayan Kuru Temizleme Makineleri

Kuru temizleme sektörünün müşterilerine en kaliteli hizmeti sunması için çeşitli endüstriyel ekipmanlardan destek alması gerekir. Bu anlamda markanın üstün teknoloji imkanlarından faydalanarak ürettiği yenilikçi ve dayanıklı kuru temizleme makineleri ile yıkama işlemlerinden yüksek performans elde edebilirsiniz.

Müşterilerin kıyafetlerinin en hızlı ve sağlıklı şekilde temizlenebilmesi için, sanayi tipi bulaşık makinesi gibi endüstriyel ekipmanların üretimini gerçekleştiren markanın kuru temizleme makinelerini tercih edebilirsiniz.