Genel

Keyifli Kaçamakların Adresi

Şehrin gürültüsünden sıkılan kişiler küçük ve keyifli kaçamak yapabilecekleri İzmir günlük kiralık ev arayışına giriyorlar. Duru Butik Otel kişilerin bu arayışlarının sonuçlanmasına yardımcı oluyor. Büyüklük ölçüleri değişen odaları tercih eden kişilere ev rahatlığını yaşayarak keyifli zaman geçirme imkanı sunuluyor. Deneyimli ve işini severek yapan çalışanlar müşterilerine en iyi konaklama hizmetinin verilmesi adına çalışıyor.

Donanımlı Odalarda Keyifli Kaçamak İmkanı

Buca günlük kiralık ev arayanların tercih edebileceği otelde bulunan odalar tam donanımlı olarak müşterilere sunuluyor. Bu sayede müşterilerin konaklama esnasında ihtiyaçları ve talepleri karşılanmış oluyor. Keyifli kaçamaklar için tercih edilebilecek oteldeki odalar standart ve lüks olmak üzere iki türe ayrılıyor. Bu odalarda müşteriler için su ısıtıcı, wifi, televizyon, havlu, klima ve tek kullanımlık ürünler bulunuyor.

Günlük Oda Kiralama İletişim Numaraları

İzmir’de günlük ev ya da oda arayan kişiler otelle iletişim kurarak ihtiyaçları olan odayı kiralıyorlar. Bunun için otelin 0552 388 64 35, 0542 280 26 83 ve 0545 624 81 62 iletişim numaralarının kullanılması gerekiyor. Ayrıca odalar için online rezervasyon imkanı da bulunuyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir