Genel

Havuz Tasarımında Lider Firma

Havuz sektöründe 28 yıllık geçmişe sahip olan Pekcan Havuz firması havuz tasarımında lider olarak çalışmalarına devam ediyor. İzmir merkezli olarak kurulmuş olan firma havuz yapımı, bakımı ve servis ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması adına çalışıyor.

Ege Bölgesi ve İzmir ağırlıklı olarak çalışan firma havuz sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek tasarımlarına yenilikleri de eklemekten geri kalmıyor.

Pekcan Havuz Hizmetleri Neler?

Havuz sektöründe 1 numara olma gayesiyle yola çıkan Pekcan Havuz bu başarının devam etmesi adına havuz sektöründeki tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışıyor. Bu nedenle müşterilerinin taleplerine önem vererek hizmetlerini sunuyor. Firmanın sunduğu hizmetler arasında şunlar yer alıyor; doğal havuz, atık su arıtma, sauna, havuz ekipmanları, havuz sistemleri, spa, kimyasal ürün satışı, Türk hamamı yapımı ve havuz bakımı gibi hizmetler bulunuyor.

Pekcan Havuz Hizmetleri Kaliteli Mi?

Havuz sektörüne 28 yıl önce atılmış olan Pekcan Havuz müşterilerinin en iyi havuzlara sahip olması amacını taşıyor. Hayalleri gerçekleştirme hedefi olan firma bu nedenle kaliteli üretim ve tasarım gerçekleştiriyor. Bunun için bünyesinde deneyimli ve işinde kaliteye önem veren personelleri bulunduruyor. Olimpik, peyzaj, eğlence ve yüzme havuzu yapımı veren firma havuzların yapımına başlamadan önce titiz planlama ve projelendirme çalışmaları yapıyor. Bu sayede müşterilerinin hayallerindeki havuzun tasarlanarak verilen sürede hazırlanmasını sağlıyor.

Pekcan Havuz Geniş Ürün Yelpazesi

Pekcan Havuz geniş ürün yelpazesi sayesinde havuz sahiplerinin aradıkları ürünü bulabilmelerini sağlıyor. Kaliteli ürünleri üreten ve ithal eden firma havuzların güvenli ve keyifli hale gelmesini kolaylaştırıyor. Müşteri memnuniyetini esas olarak satışa sunduğu havuz ürünleri için 14 gün iade imkanı sunuyor. Böylelikle ürünlerden memnun kalmayan alıcılar iade edebiliyor veya değişim yapabiliyor.

Havuz servisi ihtiyacını da karşılayan firma Ege Bölgesi ve İzmir’de havuzlarında sorun yaşayan müşterileri için servis hizmeti veriyor. Böylelikle havuzların temiz, sağlıklı ve güvenli kullanılmaya devam etmesini sağlıyor. Ayrıca servis ihtiyacı olan müşterileri için uzman tavsiyesi vererek servis ihtiyacının hızlı ve kaliteli şekilde çözümlenmesini sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir