Genel

Dilek Danışmanlık Danışanlarının İşlerini Kolaylaştırıyor

Marka orta ve küçük işletmelerin kurumsallaşmaları adına faaliyet gösteren alanında deneyimli bir marka. Tse belgesi adında ve daha bir çok hizmette kolaylık sağlamakta.

Dilek Danışmanlık Misyonu

Markam misyon olarak yeni kurulan ve gelişmek isteyen markaların kurumsal bir marka olmalarına ve kalite belgelendirmesi işlemlerine destek olmak adına kurulmuş bir marka. DMO danışmanlık hizmeti vermekte devlet malzeme ofisiyle iş yapmak isteyen firmalara adeta yol gösterici olarak sektörde yer bulmaktadır.

Dilek Danışmanlık’ın Hizmetleri

Dilek danışmanlık firması alanında uzmanlaşmış bir firma. Bunu kanıtlar nitelikte Türkiye ile kalmayıp uluslararası standartlara uyum sağlamış bir marka olarak dikkatleri üzerine çekmekte.  iso 9001 kalite yönetim sistemleri ile müşteri memnuniyet oranlarının arttırılması için markalara hizmet sunmakta. iso 4001 çevre yönetim sistemleri işletmelerin çevreye verdikleri veya verebilecekleri zararların azaltılması ve ortadan kaldırılması için geliştirilen bir yönetim sistemidir.

Marka verdiği danışmanlık hizmetlerinde son derece profesyonel.

Danışmanlık Hizmetleri Nasıl Verilmekte

Firma danışanları son derece düşünmekte olan firma. İnternet sitelerinden firmayla irtibata geçebilirsiniz. Dmo e-satış danışmanlık hizmetleri veren marka danışanlarıyla özel olarak ilgilenmekte. Tamamlamaları gereken belgeler hakkında bilgilendirmekte ve DMO ile yapabilecekleri görüşmeler ayarlayarak en kısa zamanda işlerini halletmelerini sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir