1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hatay Dörtyol minibüs garajı ile ‘toplu’ rahatlayacak

Hatay Dörtyol minibüs garajı ile ‘toplu’ rahatlayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Dörtyol ilçesine bağlı Numune Evler Mahallesi’nde Hükümet Konağı arkasındaki alanda içerisinde 4 bin metrekare açık ve 200 metrekare kapalı alan olan minibüs garajı çalışmalarına başladı.

Gerçekleştirilen proje ile araçların yol kenarında park yapımlarının önüne geçilmiş olup trafik rahatlayacak ve trafikte geçirilen süre ve karbon salınımı azalacak.

İşletmecilerin de daha sağlıklı koşullarda toplu taşıma hizmeti vereceği yeni minibüs garajının çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanarak minibüs şoförlerinin ve vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ulaşım Daire Başkanı Veysel Cünedioğlu da Dörtyol’da faaliyet gösteren işletme sahipleri ile bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnafın yaşamış olduğunu sıkıntıları ve önerileri dinleyen Cünedioğlu, ortak akıl ile bütün sorunların üstesinden gelineceğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay Dörtyol minibüs garajı ile ‘toplu’ rahatlayacak
Yorum Yap
Giriş Yap

Dolar Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -