Gündem

Kamagra Jel nedir?

Kamagra jel nedir ne işe yarar? Son zamanlar da cinsel sorunları olan veya sadece cinsle performansını yükseltmek isteyen erkeklerin Kamagra adlı bir ürün kullandığını duymuşsunuzdur. Asıl adı Kamagra oral Jelly olan jel şeklindeki bu ürün, içerisinde sildenafil etken maddesini barındıran çok güçlü bir erekte edicidir. Kamagra jel çok güçlü bir sertleştiricidir. Kamagra sürekli olarak penise kan göndermekte ve penisi oksijensiz ve kansız bırakmamaktadır.

Kamagra jel tüm dünyada Ajantha Pharma Şirketi tarafından üretilen bir üründür. İlk olarak Hindistan’ da ortaya çıkmış ve sonra tüm dünya erkeklerinin çekmecesine girmeyi başarmıştır. Kamagra harika bir geciktiricidir de aynı zamanda. O erken boşalmaya neden olan enzimleri bloke eder ve etkili bir gecikme sağlar. Kamagra sadece sertleştirici ve geciktirici etkileri ile değil diğer tüm etkileri ile de harika bir üründür. Kamagra jel Bağcılar eczanelerinde de bulunabilmektedir.

Kamagra nasıl kullanılır?

Kamagra ağız yoluyla alınması gereken bir jeldir. Kamagrayı herhangi bir alkolsüz içeceğe karıştırmalı ve cinsel ilişkiden 10- 15 dakika önce içmelisiniz. Kamagra etkisini çok kısa bir sürede gösterecek ve ilk olarak sizi erekte edecektir. Kamagra kalp atışını hızlandırdığından dolayı kalp hastaları için pek de uygun değildir Günlük 100 mg lik doz aşılmamalıdır. Kamagra doğru kişiler tarafından doğru bir şekilde kullanıldığında harika bir ürüne dönüşmektedir. Birçok erkek ve kadın bu unisex ürün sayesinde cinsel sorunlarını çözmüştür. Kamagra jel Esenyurt eczanelerinde de bulunabilmektedir. Kamagra jel fiyat olarak gayet uygun bir üründür.

Kamagra jel yan etkileri nelerdir?

Kamagra jel yan etkileri nelerdir sorusu hep sorulmuş ve sorulmaya devam edecektir. Kamagra jel cinsel ilişkiden sonra baş ağrısı ve baş dönmesi, bulanık görme, penis ağrısı, mide bulantısı, mide ekşimesi gibi yan etki denebilecek sorunlara neden olabilmektedir. Kamagra jel yoğun bir şekilde sildenafil içerdiğinden dolayı eğer sildenafil maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ürünü kullanmayınız. Kamagra jelin tüm yan etkileri geçicidir. Kamagra jelin hiçbir etkisi veya yan etkisi küçümsenmemelidir. Kamagra tüm yan etki ve etkileriyle piyasada ki en etkili ve yararlı ürünlerden birisidir. Kamagra jel Kâğıthane eczanelerinde de bulunabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir