Genel

Yeni Saçlarla Mutlu Hayat İçin Este Future Sizinle

Yeni saçlarla mutlu hayat sürmeniz için Este Future sizinle oluyor. Uzman kadroyla Şişli semtinde hizmet veren klinik insanların saç eksikliklerini gidermelerini sağlamak için saç ekimi yapıyor. Ekim işlemlerinde teknolojiden yararlanan klinik insan sağlığına önem vererek çalışmalar yapıyor. Steril ortamlarda yaptığı ekim işlemi sayesinde dökülen saçları nedeniyle mutsuz yaşam süren insanları eski mutluluklarına kavuşturuyor.

Este Future Ekim Yöntemleri

Saç ektirme taleplerine cevap vermek adına imkanlarını artırmaya devam eden Este Future saç ektirmek isteyen kişiler için uygun ekim yöntemlerinden yararlanıyor. Saç sorunları yaşayan kişilerin tercih ettiği klinikte uygulanan ekim yöntemleri ise CHOI ve Safir Fue yöntemleri oluyor. Kişilere uygulanacak ekim yönteminin belirlenmesinin ardından ise belirlenen tarihte uygulama gerçekleştiriliyor.

Este Future Ücretsiz Saç Muayenesi

Este Future kliniğinde saç ekim yaptırmak isteyenler için klinikte ücretsiz saç muayenesi yapılıyor. Saç dokusu, yoğunluğu ve diğer detaylar eksiksiz şekilde muayene edildikten sonra doğru yöntem belirleniyor. Yöntemin belirlenmesinin ardından ise uygun bir tarihte işlem steril ortamda gerçekleştiriliyor. Böylelikle insanların yeni saçlarıyla hayatlarına devam etmeleri sağlanıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir