1. Haberler
  2. Gündem
  3. Düzce İtfaiyesi’nden baca temizliği uyarısı

Düzce İtfaiyesi’nden baca temizliği uyarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Soba kullanan vatandaşların baca temizliklerini sık sık yaptırması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, özellikle kış aylarında zaman zaman etkili olan lodos rüzgarının neden olduğu soba zehirlenmelerine karşı kömür kalitesi, baca temizliği, baca sıvasının düzgün yapılmış olması ve üzerinde çatlak bulunmaması ile soba borularının da temizliğine özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Müdürlükten yapılan açıklamada ayrıca, olası yangın durumlarında kullanılmak üzere her ev ve iş yerinde bir yangın tüpünün olması gerektiğini belirtilerek “Ev ve iş yerinde olacak bir yangın tüpü belki de büyük bir faciayı önleyebilir. Bunun için ev ve iş yerinde bir yangın söndürücü bulunması gerekiyor” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce İtfaiyesi’nden baca temizliği uyarısı
Yorum Yap
Giriş Yap

Dolar Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -